Για εμας | Always Your Friend

Καλαθι 0 προιοντα: 0,00 €

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η Αρχή

Στην Always Your Friend γνωρίζουμε ότι τα σκυλιά μας αγαπούν άνευ όρων και μοιραζόμαστε το ίδιο ισχυρό συναίσθημα.

Αφού ψάξαμε για ένα καλό σαμπουάν κατοικίδιων ζώων συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχε κάποιο να ανταποκρίνεται στα απαιτητικά μας κριτήρια για ένα υγιεινό καθαρισμό. Η τεχνογνωσία υπήρχε και έπειτα από τη συγκρότηση μιας ομάδας εμπειρογνωμόνων δημιουργήσαμε την πρώτη σειρά σαμπουάν υψηλής ποιότητας με ευεργετικά οργανικά συστατικά χωρίς τη χρήση επικίνδυνων ουσιών.

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούν βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο, αιθέρια έλαια και οργανική αλόη βέρα, ενώ δεν περιέχουν γλουτένη, GMOs, SLS, parabens, τεχνητά χρώματα και άλλα βλαβερά χημικά συστατικά.

Έχοντας background στη φιλοξενία πυροδοτήθηκε η ιδέα της διάθεσης της σειράς σαμπουάν σε ένα ευρύτερο κοινό, και έτσι δημιουργήθηκε το Πρόγραμμα Φιλοξενίας Κατοικίδιων Ζώων. Το πρόγραμμα αφορά την με pet-friendly ξενοδοχεία, προκειμένου να προσφέρονται καλύτερες υπηρεσίες και διευκολύνσεις στους τετράποδους μας φίλους. 

Ο επόμενος στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε ένα καταφύγιο για αδέσποτα ζώα και να τα βοηθήσουμε να βρουν ένα παντοτινό σπίτι. 

Premium Pet Products GR

Made in Greece, EU
 
Χαλέπας 6Α, 73133, Χανια, Κρήτη, Ελλάδα

Τηλέφωνο: +30 6932625565

Τηλέφωνο: +30 2821050325

E-mail: